Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

vieraskirja!

toivottavasti nautit ajastasi gardyloossa! olisin iloinen, jos jättäisit terveisesi vieraskirjaan. vaikkapa linkinvaihtopyyntöjä, kommentteja ja rakentavaa kritiikkiä saa antaa. ihan vain juttelemaankin saa tulla :) mainoksille on kuitenkin oma kirjansa, joten laitathan omat mainoksesi sinne!

- JW

 

mainoskirja

Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 19:21
Hei! Tulin ilmoittamaan, että I Wonderland muuttaa edellisestä osoitteesta Suntuubin lopettamisen takia Weeblyyn. Haluaisin mielellään jatkaa linkinvaihtoa, mutta koska täällä ei näytä olleen aktiivisuutta kuukausiin, jätän sen nyt pois listaltani. Jos aktiivistutte taas (ja muutatte jollekin toiselle alustalle), tule uusille sivuille ilmoittamaan ja jatketaan linkinvaihtoa, jos vain haluat!

Nimi: Zare
Kotisivut: http://https://metsaketo.wixsite.com/mysite/

05.05.2019 18:09
Moikka! Metsäketo on muuttanut uuteen osoitteeseen. Ilmoitattehan, jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa kanssamme.

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.weebly.com

05.05.2019 13:26
Suntuubin lopettamisen takia Friosao on muuttanut Weeblyyn. Yllä näette uuden osoitteen, tervetuloa käymään. <3

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

03.05.2019 14:20
Koska suntuubi lopettaa, on Isengard siirtynyt uuteen osoitteeseen. Siirto on vielä kesken, mutta tervetuloa katsomaan uusia sivuja ja niiden valmistumista! (isengardlandofstories.weebly.com)
Mikäli ette halua jatkaa linkinvaihdossa, ilmoitattehan siitä Isenissa? Jos jatkatte, asiasta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.03.2019 17:24
Helmi- ja maaliskuun linkkarikirje

Hej ihanat linkinvaihtajat! Lakritsipiippu här.

Jos oikein muistan, en tehnyt helmikuussa linkkarikierrosta ollenkaan, mikä on todella out of character mun kohdalla. Mä oon aina niin uskollisesti kiertänyt joka kuukausi linkkareiden luona, mutta jotenkin helmikuu hurahti ohitse ja se vain jäi. VAIKKAKIN, mä olen käynyt joka päivä Isengardissa ja vieläpä monta kertaa päivässä, mutta sitten unohdin tehdä linkkarikierroksen. Huoh.

No, aloitellaanpa Isenin kuulumisilla. Mitä on tapahtunut sitten viimeisimmän linkkarikirjeen? Hmm… uusia novelleja ei sitten viime linkkarikierroksen ole tullut, mutta yksi uusi runo kylläkin, nimeltään Kyynelpaju. Mä en todellakaan ole mikään runoilija, mutta kivaahan niitten rustailu on. Uusia lukuja kaikkiin tarinoihin on tullut, lukuunottamatta Metsän tytärtä ja Ladonin puutarhaa. Olen kyllä kirjoittanut ahkerasti Metsän tyttären uutta lukua, mutta ei se siltikään ole vieläkään edes puolessa välissä. Aikamoinen työmaa, mutta kyllä tästä selvitään! Isenissä käyn monta kertaa päivässä, mulla on pakkomielle omasta sivustani. Ulkoasun muokkasin myös, uusi layout, uudet linkkivärit ja taustakuva. Jos ulkoasu näkyy edelleen pinkkinä, pitää teidän tyhjätä sivuhistoriaa vähäsen, että Isenin ulkoasu näkyy oikein – jos siis haluatte, tietenkin. Uusia piirrustuksia ei ole tullut, en ole inspiroitunut piirtämään yhtään mitään. Ehkä joku päivä!

Koulussa menee ihan jees. Ei oo ollenkaan niin paha, mitä oletin, että tämä kevät olisi. Sain ruotsin kurssista 4 (asteikolla 1-5), joten oon ihan tyytyväinen. Olishan se 5 ollu kiva, mutta kusin sen suullisen esityksen kun hermot petti, joten it is what it is. Oon saanut rästihommat tehtyä ja tehtäviä palautettua joten hyvin menee! Oon lukenut 16/50 tämän vuoden Goodreads lukuhaasteesta, ja 12/339 Rory Gilmore lukuhaasteesta. Viime aikoina olen lukenut Yön talo kirjoja pari kappaletta, Othellon, Harry Potterin kaksi viimeistä osaa, Liisa Ihmemaassa englanniksi, The Art of War by Sun Tzu ja Pyydä luokse sun jonka on kirjoittanut Albert Espinosa (vahva suositus!). Mulla on 48% jäljellä, ja sitten olen lukenut (kuunnellut) Tulen ja jään laulun ensimmäisen kirjan (Game of Thrones niille jotka eivät tiedä). Kaikkia en siis suinkaan ole lukenut konkreettisina kirjoina, vaan olen kuunnellut äänikirjoina suurimman osan, Yön talot olen lukenut kirjoina, sekä Rosa Liksomin novelli kokoelman ja Arto Paasilinnan Jäniksen vuoden (TODELLA vahva suositus, mun uusi lempi suomalainen kirja!!!). Vähän writer’s block yrittää puskea päälle, mutta kun hampaat irvessä kirjoitan väkisin pari lausetta joka päivä, saan pidettyä sen loitolla ja ehkä joku päivä pääsen taas flow tilaan.

Lisäksi blogipostauksessani Camp NaNoWriMosta (http://isengard.suntuubi.com/?cat=43&lang=fi&id=82&p=0#makecomment) kerron siitä, miksi osallistun Camp NaNoWriMoon, millaisella tavoitteella ja tarinalla jne. Sitä voi käydä lukaisemassa ja kommentoimassa jos suinkin yhtään kiinnostaa ensi kuun Camp NaNo-projektini! Olen itse aika innoissani, mutta myös peloissani. Katsotaan mitä tästä tulee.

Lupaan tulla myöhemmin erikseen antamaan palautetta teksteistä, mikäli sikäli sellaisia on tai uusia on tullut. Olen todella huonosti lukenut linkkareiden tekstejä, mutta kyllä mä sitä ajattelen usein ja pian ryhdyn tuumasta toimeen! Saa tulla kertoilemaan omia kuulumisia Iseniin, mikäli koette sen tarpeelliseksi. :) Palaillaan taas asiaan.

Hälsningar,
Lakritsipiippu

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

09.03.2019 09:00
Moi, linkkarikaveri!

Notkelma ja minä ollaan oltu taas vähän hiljaisemmassa vaiheessa, kun elämä on ollut yhtä hullunmyllyä työkiireiden, sairastelujen ja muiden menojen kanssa. Ja varsinkin nyt kevättä kohden työt vaan lisääntyvät, että saa taas nähdä miten paljon aikaa kirjoittamiselle jää.

Mä en nyt muuta aio tähän sanoa, kun mitään erikoista sanottavaa ei ole. Kunhan vaan ilmoittelen, että ollaan sivujen kanssa yhä mukana kuvioissa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää ja odotat myös innolla tulevaa kesää ja lämpimämpiä päiviä!

♥: Tiuhti

Nimi: Lintu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/?cat=88

04.03.2019 00:18
Hyvä linkinvaihtolainen! Hopeaklaani on hyvin lyhyellä päivitys katkolla, ja voin taata että se on vain parin päivän, tai viikon tauko. (En tiedä pitääkö asiasta ilmoittaa vai ei, mutta päätimpä nyt mainita kohteliaana) • •

Viettäkää hyvää alkavaa kesää!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://wisteria.suntuubi.com/

03.03.2019 00:05
Moikka! Kyselit linkinvaihtoa Wisterian kanssa jo jokin aika sitten, se sopii mainiosti :)

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:35
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Nimi: bam
Kotisivut: http://perhosefekti.suntuubi.com/

22.02.2019 22:25
hei linkkari!

pyydän jälleen anteeksi hiljaisuutta, mutta koulukiireet ovat vieneet minut mennessään... loppu- ja alkuvuosi ovat muutenkin hulahtanut jotenkin aivan liian nopeasti – kohta on jo maaliskuu?! musta tuntuu, etten osaa ollenkaan elää hetkessä, minkä takia koulutöiden deadlinet ja kaiken maailman kissanristiäiset tuntuu menevän multa ihan ohi (tai sitten stressaamaan aivan liikaa).

olinpas kerrankin carpe diem -meiningillä liikenteessä, ja väsäsin perhosefektiin uuden ulkan ihan vaan koska teki mieli! siitä tuli melkoisen erilainen kun aikasemmin, mutta tykkään siitä! yheltä oon jo kuullut, että arial on "maailman kauhein fontti", mutta ite tykkään siitä. ku se on tolleen niin yksinkertainen. vähän niinku mä! :)

MUTTA on mulla muutakin ilmoitettavaa... mä nimittäin sain mun ekan novellin julkaistua! ei, se ei valitettavasti ole mun entinen projekti (josta aikaisemmassa linkkarikirjeessä puhuin), mutta sen lupaan julkaista kevään tullen. oon vaan ollut sen verran blockissa, että on ollut vaikea kirjottaa... en kuitenkaan enää – oon päässyt takasin vauhtiin!

siitä puheen ollen, mä oon vihdoin ja viimein päässyt eroon mun omituisesta writer's block -tilasta ja kroonisesta alemmuuskompleksista (jotenkin), koska mä oon alottanut taas kirjottamaan ja koodaamaan! teen projekteja lähinnä omaksi huviksi, mutta oon miettinyt jonkinlaisen portfolion tekemistä (jos joskus alkaisin tekemään web-suunnittelua ammatiksi?)

ei mulla oikeestaan sen enempää – kehotan vaan menemään lukemaan mun novellia (looking in the mirror) ja antamaan palautetta! se on tosi lyhyt ja jotenkin kauheen avonainen, mutta haluisin kuulla mitä mieltä ootte! :)

kevättä odotellen,
bam

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

22.02.2019 21:54
Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista. ;)
Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

Nimi: Flor
Kotisivut: http://peilattu.suntuubi.com/

22.02.2019 16:25
Moikka! Sopisiko linkinvaihto uuden runosivuni Peilatun kanssa? Toivoisin vastausta meillekin päin, kiitos! ^-^

Nimi: Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com//

19.02.2019 10:14
Tervehdys Gardenian puolelta! Tulin tuomaan vastausta linkkarikirjeeseesi! ^^ ♥ Suuret pahoitteluni ensimmäiseksi siitä kuinka pitkän aikaa odotutin sinua vastauksellamme. ;^;

Gardenian peitti joulun alla mahtava hiljaisuus ylläpidon toimesta, nimenomaan siitä samasta syystä mitä itsekin kuvailit kirjeessäsi, eli koulukiireiden johdosta. Kaikenlaisia tehtäviä ja muutenkin kiireellisiä asioita tuli hoidettavaksi ja tämä näkyi esimerkiksi siinä ettemme saaneet joulutapahtumaa koskaan valmiiksi Gardeniaan -- ainoastaan joulukalenterin. ;-; Erittäin pahoillanihan minä olen hoitajiemme puolesta jotka ovat jaksaneet mukanamme sinnikkäästi ja kärsivälisesti... ♥

Nyt tilanne on kuitenkin tasaantunut ja koulukiire hieman hellitänyt. Tarkoitus ei ole kuitenkaan laitta Gardeniaakaan tauolle, saati sitten sulkea, ehei! Pyrimme vain pitämään tasaisen, sopivan tahdin ja kehittelemään hoitajille sellaisia tapahtumia, jotka ehdimme varmasti toteuttamaan ja myös tarkistuttamaan!

Muutoin, joulun aika meni meidän osaltamme hyvin ja se oli melko rauhaisaakin... paljon lahjoja ja ruokaa, sekä yhteisoloa perheen kanssa maaseudulla. ♥ Nyt ollaankin jo kovaa vauhtia menossa kohti kevättä mitä itse henkilökohtaisesti odotan suuresti!

Tämän kummempaa meille ei itseasiassa tällä hetkellä kuulukaan -- oli muutenkin erittäin mukava kuulla sinusta! Toivottavasti runosuoni rupeaa sykkimmään ja pääset taas vauhtiin kirjoittelujen parissa, vaikka koulukiireet hönkisivätkin niskaan!


Paljon jaksamista ja hyvää vointia sinulle! ♥

Ystävällisin terveisin,
Sono & Rosa

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/

14.02.2019 18:38
Kävisikö linkinvaihto susiroolipeli Yön Kuiskauksen kanssa? Vastausta meille päin :)

Nimi: Kami
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

12.02.2019 21:57
Hei hyvä linkinvaihtolainen! Tämä on Niitynkukan linkkikirje kuulumisistamme, voitte halutessanne sen poistaa, jos koette sen tarpeelliseksi.

Niitynkukkaan kuuluu hyvää! Olemme saaneet uuden ulkoasun, muutaman uuden liittyneen ja myös olemme akivisoituneet vuoden 2019 aikana. Olemme myös päivittäneet sivujamme valtavasti ja yritämme jatkaa pää pystyssä eteenpäin! Hiljaista on välillä yhä, mutta on useitakin päiviä, milloin Niitynkukan chatti täyttyy puheensorinasta.

Olisi mukava kuulla myös teidän kuulumisianne! c:
Ystävällisin terveisin Kami & Naru.

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

06.02.2019 09:56
Terve linkinvaihtaja! Tämä ei ole varsinainen linkkarikirje, koska siihen ei ole aikaa, eikä ole paljon kerrottavaakaan. Kunhan nyt ilmoittelen itsestäni ja sivuista, että elossa ollaan, pääasiassa niille jotka ovat jättäneet viestiä vieraskirjaan. Elossa tosin vain juuri ja juuri, kun koulussa on seitsemän kurssia käynnissä. Ja olisikin sellaisia kursseja, joissa käydään luennoilla ja sitten mennään esseen kautta tenttiin, mutta ei, kun viikkotehtäviä ja lukemisia ja opintopäiväkirjoja, eli jaksotan viikkoa tehtävien mukaan. Niiden jälkeen henkistä kapasiteettia riittää vain Netflixin katsomiselle ja ehkä lehden lukemiselle. Yleensä tykkään liittää näihin linkkarikirjeisiin jonkin kommentin saajan tarinoista tai muusta, mutta tällä kertaa palaan asiaan niin tällä rintamalla kuin kirjoittamisen puolella joskus myöhemmin keväästä. Hyvää (ja näköjään pakkasenpuremaa) helmikuuta kaikille! :’)

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.suntuubi.com

03.02.2019 10:10
Tammikuun linkkarikirje.

Heissan! Ei hirveitä ole tapahtunut viimeisimmän linkkarikirjeen. Kuinkas täällä on sujunut ja ihan normi elämässä? :)
Friosaossa on ollut aika hiljaista vaihteeksi, mutta eilen julkaistiin Ladonin puutarhan 7 luku! Sain sen vihdoinkin valmiiksi! Meni yli kuukausi siinäkin, hups xdd Olet siis tervetullut lukemaan uusimman luvun! Yritän nyt saada toista tarinaa myöskin kirjoitettua, I found you. Se on jäänyt kesken, kun olen keskittynyt niin paljon Ladonin puutarhaan :) Oletkos itse ollut aktiivisena vai laiskotellut? :D
Itselläni noin muuten on mennyt ihan hyvin. Ei sen erikoisempia ole tapahtunut elämässä noin yleensä. Kämpillä kun tulee suurin oss oltua vaan :D mutta juu, eipä mulla tässä muuta ollut :) Kuulemisiin!

~ Ferii

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

28.01.2019 17:50
Kyselemäsi linkinvaihto sopii. Anteeksi vastauksen kestosta.

Vastaus:

lisään linkkinne!

- JW 29.1.-19

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

27.01.2019 17:05
Tammikuun linkkarikirje

Hej igen! Sainpas raahattua laiskan ruhoni linkkarikierrokselle näin tammikuun loppupuolella. Paljon on kerennyt tapahtumaan sitten viimeisimmän linkkarikirjeen, joten eiköhän mennä suoraan asiaan.

Isengardiin on tullut yksi uusi novelli (nimeltään 13) sitten viimeisen linkkarikirjeen, jossa mainostin uutta novellia (Jani ja joulutreffit). Hävytöntä mainontaa koko ajan. Tarinat ovat edenneet hyvin Isengardissa, ja isoin syy miksi halusin tulla linkkarikierroksen tekemään on se, että 6 tunnin (ja 4 vuoden) jälkeen Metsän tytär on vihdoin saanut uuden luvun! Julkaisin 2. luvun eilen illalla (muistaakseni, olen kipeänä ja päivät sulautuu yhteen). Uskomatonta, että minulla meni yli 4 vuotta julkaista 2. luku Metsän tyttäreen. Järkyttävää, kuinka aikaansaamaton olen ollut. Mutta nyt ollaan taas kartalla, ja lupaan, että lukuja tulee vähän useammin kuin kerran neljään vuoteen. Myös muut tarinat ovat edenneet hyvin. (:

Mulla menee ihan ok. Vähän koulu painaa päälle, mutta en stressaa kasaantuvista tehtävistä ja lähentyvistä deadlineista läheskään niin paljon kuin mitä mun pitäisi ja se on paha, koska sitten en saa mitään aikaiseksi.
Joulukuussa mainitsevani Ruotsin matka peruuntui valitettavasti, mutta tatuoinnit otin ja helmikuussa tulisi sitten seuraava… koska opiskelijalla on rahaa kuin roskaa. No, elämästä pitää nauttia! Olin vastuullinen aikuinen ja ostin ruokaa ja ajattelin kokata enkä vaan syödä valmisruokaa/tilata pizzaa.

Mitä tänne kuuluu? Koulussa paineita? Töissä paineita? Oletko lukenut hyviä kirjoja? Kirjoittanut jotain inspiroivaa? Lahnannut hyvällä omallatunnolla? Kerro kaikki! Kuulisin mielelläni kuulumisia.

Hej då!

Vastaus:

hei vain sinullekin!

koska olen tällainen laiskamato, en jaksa tehdä niin pitkää reissua että painaisin tuosta linkistä ja tulisin sinne vastaamaan, pahoitteluni siitä. toivottavasti vastaus omassa viekussani riittää!

gardyloossa on lupauksistani huolimatta yhä hiljaista... uutta runoa olen yrittänyt kirjoittaa, mutta motivaatio piileskelee ties missä pusikoissa. olen yrittänyt pienen taukoilun avulla houkutella sen esiin, mutta ei siitä vielä ole mitään tullut...

itselläni sujuu ihan mukavasti, paljon stressaamastani äikän tekstistä tulikin kokonainen kymppi :D muita isoja kokeita ei ole tämän vuoden puolella vielä ollut, mutta pian on luvassa geometrian koe. jos rehellisiä ollaan, niin minulla ei ole haiskahdustakaan mistään, mitä meille on opetettu. olisikohan tukiopetuksen aika? :D
historiassa pidimme ryhmissä esitelmiä amerikan alkuasukkaista. huoh. olen varmaankin maailman surkein esitelmien pitäjä - hyvä kun pysyn tajuissani siellä luokan edessä. siinä sitten kämäistä englantia vääntämään! (jostain syystä en osaa siinä tilanteessa enää lausua mitään oikein...)

täytyy tässä sellainen juttu myöntää, että olen lukenut liian vähän omaankin makuuni. joululahjaksi sain viisi-kuusi kirjaa, joista olen lukenut vasta yhden :/ sitten vielä äikän tunnille luettavana yksi kirja, joka on kyllä jo ihan hyvässä vauhdissa. kyllä tämä tästä!

- JW 29.1.-19

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.suntuubi.com

15.01.2019 11:14
Hoi! Mukava kuulla, että vuosi on alkanut hyvin! :) Itellä jatkunu samalla lailla, maannu vaan kotona ja kattonu sarjoja :D Ei tunnu yhtään "spesiaalilta" tämä uusi vuosi xdd Toivottavasti jottain kivaa tapahtuis mulleki vielä! Ainoa haave itellä on tänä vuonna saada oma kämppä hommattua jossaki vaiheessa!
Joo, ymmärrän kyllä tuon epäaktiivisuuden :d itsehän olin monta vuotta poissa täältä, mutta Friosao on säilyny silti! Itseasiassa, 12 pv tuli yhdeksän vuotta täyteen Friosaolla C: Herranjestas, melkein kymmenen vuotta pitäny tuota sivua pystyssä o.o Mutta juu, toivotaan että sieki saat inspiraation taas käyntiin! :) Itellä on nyt tosiaan kirjotettavana Ladonin puutarhan 7 luku, huhu. Pitäs keskittyä siihenki jotenki :D
MUTTAH, palataanpa asiaan taas! :)

~ Ferii

Vastaus:

onnea vain sinulle friosaon kanssa ja loistavaa vuodenjatkoa!

- JW 27.1.-19

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.01.2019 20:56
Hei! Siivoan linkkarilistaa, joten sikälimikäli haluat jatkaa linkinvaihtoa Isenin kanssa, niin tulisitko ilmoittamaan itsestäsi Isenin vieraskirjaan 26.01.2019 mennessä? (:

Vastaus:

käväisenpäs viekussanne~

- JW 14.1.-19

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.suntuubi.com

11.01.2019 07:27
Hei rakas linkinvaihtaja! Ajattelin itse nyt kirjoittaa pienen pätkän tekstiä teille :) Friosao muutti ulkoasuaan talvisemmaksi, joka sopii tähän vuoden aikaan täydellisesti! ^^ Kuis son muuten menny? :) tai lähteny vuosi 2019 liikkeelle? :P Itellä kyllä ollu aika rauhallinen vuoden alku. Ei ainakaan vielä oo tapahtunu mitään suuria muutoksia :D Kotona vaan edelleen makaan sohvan nurkassa ja katon sarjoja xDD MUTTA! Sain tänään alotettua uuden luvun Ladonin puutarhaan! :) Omg, en voi uskoa vieläkään, että sekin sarja saa kohta 7 luvun jo! (Oletkos vielä vilkaissut? ;)) Hmm.. mitähän sitä muuta.. ei varmaan kummempia :) mutta ei muutako tervetuloa uudestaan nauttimaan Friosaon uusista jutuista ja muutenki c: Kuullaan taas!

~ Ferii

Vastaus:

vastailenpas kuulumisiani sinne! ^-^

- JW 11.1.-19

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

10.01.2019 19:36
Linkkarikaverille.

Ennen kun alan höpöttämään itsestäni kysyn, mitä sinulle kuuluu? :-)

Notkelmasta: Notkelma on yhä samassa jamassa, missä se on ollut viimeiset kolme vuotta; ulkoasu vaihtuu vuodenaikoihin sopivaksi, joku tarinoista saa uuden luvun kerran kolmessa kuukaudessa ja niin pois päin. Päätin taas eilen tuunata sivun ulkonäköä silleen, että se toimii vielä keväämmälläkin. Ja Thomas-tarinaan ilmestyi tänään toinen luku, kolmas on vielä raakaversiona wattpadissa.

Minusta: Mulla menee muuten aika kivasti, mutta vaikea anemia vaivaa taas ja olo on siksi koko ajan tosi väsynyt. Oon viihtynyt täällä mun kodissa ja kissoista on ollut paljon iloa (on ne niin rakkaita ♥). Kamalasti en oo ehtinyt kirjoittelemaan, kun töiden jälkeen oon niin naatti, etten aina jaksa konetta avata. Öisin mä tosin jatkan Thomasia eteenpäin wattpadissa, julkaisematta mitään kuitenkaan, jolloin ei tarvii kuin kirjoittaa kaikki myöhemmin puhtaaksi.

Tuun sitten taas joskus uudestaan kertomaan, mitä mulle kuuluu ja semmoista. Kuulemisiin! :--)

ps. Jos mun wattpad-tili yhtään kiinnostaa, niin sitä voi tulla Notkelman puolella kysymään xD

Vastaus:

jesjes, kävinkin jo vastailemassa sinne! c:

- JW 11.1.-19

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

02.01.2019 18:42
Hei! Uuden vuoden myötä on tullut taas aika tehdä linkinvaihtotarkastus, eli jos haluatte vielä jatkaa linkinvaihtoa Ensimmäisten klaanien kanssa, lähettäkää viestiä meidän viekkuun tammikuun aikana. Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

Vastaus:

vastailen sinne!

- JW 8.1.-19

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://htto:///friosao.suntuubi.com/

01.01.2019 16:10
Hellurei! Pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta! Tässä on ollu aikamoinen häslinki menossa, koska joulu ja uusivuosi .__.
Hyvää joulua ja uutta vuotta siis! Kuinkas on lähteny 2019 käyntiin? :D Friosaossa on ollu pitkästä aikaa jopa toimintaa. Jos olet huomannut ja käynyt lukemassa uusinta tarinaa, Ladonin puurarhaa? :) Kannattaa tsekata hehe ;) Mutta hmmm.. ei tässä hirveästi ole nyt kerrottavana. Joulu ja uusi vuosi meni erittäin rauhallisissa merkeissä. Oltiin vain hellun äitin tykönä syömässä jouluaattona ja uusi vuosi meni vaan kämpillä makoilessa :dd aika perus siis. Ei tuo uusi vuosikaan enää oikeen tunnu missään, samanlainen päivä ko kaikki muutki :D
Olen aloittamassa uutta lukua Ladonin puutarhaan tuotapikaa, kunhan tästä kaikesta hälinästä laskeutuu taas aloilleen kirjottamaan :d Mutta ei muutako hyvää uuden vuoden alkua! :)

~ Ferii

Vastaus:

heipsan! ei se myöhästynyt vastaus haittaa, sydäntähän ne aina lämmittää ajankohdasta riippumatta xD 2019 on kyllä pärähtänyt käyntiin vauhdilla, aika paljon kaikenlaista on tapahtunut. kiireitä tuntuu aina riittävän, ja se alkaa olla jo säälittävä syy epäaktiivisuuteen :D eipä tässä paljoa muuta ole, hyvää vuotta vain sinnekin! :)

- JW 8.1.-19

©2019 gardyloo! - suntuubi.com